Volledige controle

Thuisaccu installatie

thuisaccu-header-lok2
thuisaccu-header-lok-STORIES

Vergroot uw energieonafhankelijkheid en verlaag energiekosten met onze thuisaccu oplossingen

Bij Lok installaties begrijpen we de behoeften van moderne woningbezitters als het gaat om betrouwbare en duurzame energie. Met onze hoogwaardige thuisbatterij in combinatie met bijvoorbeeld zonnepanelen, bieden wij de mogelijkheid om uw energiegebruik te optimaliseren en tegelijkertijd uw energiekosten te verlagen. Wij bieden een complete service, van professioneel advies tot installatie, en garanderen een soepele overgang naar een groenere, meer kostenbesparende energieoplossing.

Online monitoring van het systeem


Hoe werkt het?

Onze thuisaccu's slaan overtollige energie van uw zonnepanelen op, zodat u deze op elk gewenst moment kunt gebruiken. Zelfs als de zon niet schijnt, kunt u nog steeds profiteren van de energie die eerder is opgewekt. Bovendien helpen onze accu's om de stroomtoevoer naar uw huis te stabiliseren, wat vooral nuttig is tijdens stroomuitval.

Daarnaast is de gehele installatie zo af te stellen zoals u dat wilt óf zoals wij u kunnen adviseren en zijn wij op de hoogte van de vele mogelijke scenario's.


Hoe wij u kunnen helpen

Bij Lok installaties is het ons doel om u de beste ervaring te bieden bij het installeren van uw thuisaccu. Hier zijn enkele voordelen van het kiezen van ons:

    1. Vakkundige installatie: Ons gecertificeerde team van deskundige installateurs heeft de kennis en ervaring om uw thuisaccu op de juiste manier te installeren, voor optimale prestaties en veiligheid.
    2. Alles-in-één leverancier: We bieden een volledige service, van advies over de beste thuisaccu voor uw behoeften tot professionele installatie en onderhoud. We kunnen zelfs uw zonnepanelen leveren, voor een naadloze en gemakkelijke ervaring.
    3. Toewijding aan duurzaamheid: We zijn gepassioneerd over duurzame energie en helpen u graag om uw energiegebruik groener te maken. Met onze thuisbatterijen's kunt u meer van uw zonne-energie benutten en uw afhankelijkheid van het stroomnet verminderen.
    4. Professionele klantenservice: We zijn er om al uw vragen te beantwoorden en u de beste klantenservice te bieden. U kunt op ons rekenen voor ondersteuning tijdens het hele proces, van het kiezen van uw thuisaccu tot de installatie en daarna.

Contact

Ontdek vandaag nog hoe u met Lok installaties de controle over uw energieconsumptie kunt krijgen, terwijl u tegelijkertijd bespaart op uw energiekosten.

Vul hier ons offerteformulier in of bel 0172-612 207 voor meer informatie en een maatwerk aanbieding.


Krijg een inkijk in de online monitoring tool van uw toekomstige thuisaccu installatie:

Klik hier voor het volledige overzicht

Interesse?

Offerte aanvragen

thuisaccu-header-lok

Heeft u interesse in een thuisaccu systeem, vul dan ons offerteformulier in en wij zorgen dat wij daarna spoeding contact met u opnemen.

Offerte formulier

Vraag meer informatie aan

Succesvol verstuurd

Bedankt voor uw bericht, we zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.