terug naar projecten

Verduurzaming voetbalvereniging Rohda'76

Duurzaam / Installatietechniek / Klimaat / Koeling/verwarming
LOK_Rohda-31-10-23-14
LOK_Rohda-31-10-23-9
LOK_Rohda-31-10-23-10

Groen als gras: Lok draagt bij aan duurzaam Rohda’76

We maakte deel uit van de recente transformatie van voetbalvereniging Rohda’76. In de periode van april tot september hebben we onze expertise ingezet om bij te dragen aan de renovatie van hun kleedkamers.

Het hoogtepunt van onze werkzaamheden was de installatie van 8 zonnecollectoren en 3 warmtepompen. Dit maakt deel uit van een ambitieus initiatief om de voetbalclub volledig duurzaam te maken. O.a. dankzij deze vernieuwingen heeft Rohda’76 vaarwel gezegd tegen hun gasverbruik, wat voorheen zo'n 8.000 m3 per jaar was.

Op 28 oktober 2023 konden belanghebbenden het eindresultaat bewonderen. Directeur van Lok Installaties, Arjen Lok, gaf tijdens deze gelegenheid een gedetailleerde uitleg over de werking van de warmtepompen, boiler en zonnecollectoren.

Bij Lok Installaties zijn we niet alleen gericht op het heden, maar ook op het bouwen voor de toekomst. Door samen te werken met Rohda’76 hebben we een stap gezet richting een toekomst met "nul op de meter", niet alleen voor de huidige generatie, maar ook voor de volgende.