terug naar projecten

Verbouwing bedrijfspand met kantoorruimte

Klimaat / Beveiliging / ICT / Brandmeld / Ventilatie / Databekabeling / Koeling/verwarming
LOK_Versluys_jan23-45-2
LOK_Versluys_jan23-36
LOK_Versluys_jan23-16
LOK_Versluys_jan23-14
LOK_Versluys_jan23-10
LOK_Versluys_jan23-7

In Bodegraven vond een grootschalige verbouwing van een bedrijfspand met kantoorruimte plaats. Dit project omvat diverse werkzaamheden op het gebied van technische installaties, waaronder aanpassingen aan hemelwaterafvoeren, binnenriolering, waterinstallaties, sanitair, brandbestrijdingsinstallaties. Allen uitgevoerd door Lok installaties.

Daarnaast worden er diverse verwarmings- en koelsystemen geïnstalleerd, zoals een warmtepomp, vloerverwarming en een VRF-systeem. Ook wordt er gewerkt aan de ventilatie- en luchtbehandelingsinstallaties, waaronder het plaatsen van WTW-units en afzuigventilatoren.

De elektrotechnische, communicatie- en beveiligingsinstallaties worden eveneens aangepakt. Hierbij kan gedacht worden aan de installatie van databekabeling, wandgoten, verlichting, accu-ruimte installaties, kabelgoten, verdeelkasten, CCTV en laadpunten voor elektrische voertuigen. Om de installatie helemaal compleet te maken hebben we ook gezorgd voor een slim toegangscontrole systeem.

Dit omvangrijke project zorgt voor een moderne en duurzame werkomgeving die voldoet aan de huidige eisen en wensen op het gebied van techniek, comfort en energiezuinigheid.