terug naar projecten

Transformatieproject zorginstelling Leiderdorp

Loodgieterswerk / Duurzaam / Zonnepanelen / Installatietechniek / Energie / Klimaat / Beveiliging / ICT / Ventilatie / Databekabeling / Koeling/verwarming
LOK_Philadelphia-Leidschendam-12
LOK_Philadelphia-Leidschendam-68
LOK_Leiderdorp-170424-9
LOK_Leiderdorp-170424-11

In Leiderdorp ronden we een mooi project af aan de Merelstraat, waar wij als totaalinstallateur voor elektrische en werktuigbouwkundige installaties een sleutelrol hebben gespeeld. In opdracht van Bolton zijn we gestart met de grondige transformatie van een bestaand pand dat eerder werd gebruikt voor intensieve zorg.

De focus van onze werkzaamheden ligt op het duurzaam en modern inrichten van het gebouw, waarbij we inspelen op de behoeften van de toekomstige gebruikers. Dit omvat het compleet vernieuwen van alle installaties binnen het gebouw. We integreren de nieuwste technologieën, zoals een WKO (warmte-koudeopslag) systeem voor de verwarming en het plaatsen van zonnepanelen om het pand nagenoeg energieneutraal te maken. Ook is er een deel van de geavanceerde meet- en regeltechniek te zien op de foto’s. Bovendien maken we het pand volledig gasloos, wat past binnen de moderne standaarden van duurzaam bouwen.

Het resultaat zal een modern, duurzaam en goed uitgerust pand zijn dat klaar is om een nieuwe groep bewoners een prachtige plek te bieden in Leiderdorp.

Foto 1 Foto 2
Foto 3
Foto 4 Foto 5