terug naar projecten

Nieuw leven voor voormalig poppodium Tivoli

Installatietechniek / Energie / Klimaat / Duurzaam / Brandmeld / Loodgieterswerk / Amersfoort
tivoli-lok2
tivoli-lok1

De transformatie van een historisch monument

De beroemde locatie van het oude Tivoli aan de Oudegracht in Utrecht, ooit een poppodium dat grote artiesten zoals Prince en Pearl Jam verwelkomde, is nu klaar voor een grote transformatie. Na jaren van leegstand krijgt dit historische pand, een nieuw leven als horecahotspot en boetiekhotel.

Lok installaties Amersfoort: sleutelrol in de renovatie

Lok Installaties Amersfoort speelt een belangrijke rol in deze transformatie. Ons team is verantwoordelijk voor de volledige installatie van elektra, brandmeldsystemen, waterleidingen, riolering, sanitair, verwarming, en luchtbehandeling. Wij zetten onze expertise en ervaring in om dit historische pand te voorzien van moderne faciliteiten die voldoen aan de hedendaagse eisen van comfort en duurzaamheid, waarbij we de nieuwste technieken gebruiken.

Een historische heropening in 2024

De renovatie van dit project wordt verwacht afgerond te zijn in 2025. Precies tien jaar na de sluiting van het voormalige poppodium. Met de heropening van dit complex geeft o.a. Lok Installaties Amersfoort een nieuw leven aan dit historische stukje Utrecht en creëren we een plek waar verleden en heden samenkomen voor zowel inwoners als bezoekers van de stad.