terug naar projecten

46 appartementen in Weesp

Duurzaam / Installatietechniek / Klimaat / Loodgieterswerk / Energie / Amersfoort
LOK_Weesp_28-2-24-40
LOK_Weesp_28-2-24-33
LOK_Weesp_28-2-24-41

In het hart van Weesp, op de locatie van het oude Rabobankkantoor, verrijst De Hofdame, een fraai appartementencomplex dat moderne wooneisen combineert met de vertrouwde sfeer van deze stad. Het project omvat 30 ruime en comfortabele koopappartementen en 16 huurappartementen.

Duurzaamheid is een kernaspect van De Hofdame, met voorzieningen zoals vloerverwarming en een warmte- en koudeopslag (WKO) systeem, wat bijdraagt aan het comfort van de bewoners.

Het team van Lok installaties Amersfoort is verantwoordelijk voor alle installatiewerkzaamheden binnen dit project. De expertise van ons team is zichtbaar in het nauwkeurig geïnstalleerde bekabeling en leidingwerk voor de systemen die essentieel zijn voor de dagelijkse operaties van het gebouw, van de vloerverwarming tot de complexe WKO-systemen die helpen bij het reguleren van de temperatuur. Elk onderdeel van onze installatie is ontworpen met oog voor detail en uitgevoerd met de hoogste standaarden van kwaliteit, waarbij de veiligheid en het comfort van de toekomstige bewoners en de langetermijn duurzaamheid van het gebouw voorop staan.