terug naar projecten

289 Studentenwoningen in Leiden

Duurzaam / Installatietechniek / Klimaat / Brandmeld / Energie
P1222573
P1222569
P1222652
P1222691

Het Kolffpad Studentencomplex, een spraakmakend nieuwbouwproject in het Bio Science Park in Leiden. Als uw betrouwbare partner voor elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, hebben wij een belangrijke rol gespeeld in het verwezenlijken van dit ambitieuze project dat kennis, innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft.

Woningen & Voorzieningen

In totaal zijn er 289 zelfstandige woningen, compleet met moderne faciliteiten, in dit groene campusgebied neergezet. Daarnaast hebben we actief bijgedragen aan de uitstekende voorzieningen in het complex, waaronder drie multifunctionele gemeenschappelijke ruimtes. Deze ruimtes zijn ontworpen met input van de studenten en zijn ingericht om te voldoen aan diverse behoeften; van studie tot ontspanning.


Omgeving & Bereikbaarheid

De strategische locatie van het complex in de nabijheid van onderwijsinstellingen, onderzoekscentra en het stadscentrum, maakte dit project extra uitdagend op het gebied van logistiek en planning. Wij hebben dit met succes aangepakt om minimale overlast te veroorzaken en tegelijkertijd te voldoen aan de strenge milieueisen van het gebied.