Voor zakelijke partners

Warmtepomp Onderhoudsservice

onderhoudsservicetiny

Als zakelijke partner in de branche heeft u een cruciale rol in de realisatie van duurzame projecten. Het onderhouden van warmtepompen en het voldoen aan wettelijke garantie-eisen zijn hierbij essentieel. Lok Installaties begrijpt de complexiteit van deze verantwoordelijkheden en biedt u de nodige ondersteuning door middel van een onderhoudsservice speciaal voor aannemers.

Wij nemen het onderhoud en de monitoring van warmtepompen de eerste twee jaar uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Net voor het verstrijken van de 2-jarige wettelijke garantieperiode, bieden we de bewoners een gereduceerd tarief aan voor preventief onderhoud middels een onderhoudsovereenkomst!

Voordelen voor u als zakelijke partner

  • Tijdsbesparing: Wij nemen het onderhoud en de monitoring van warmtepompen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.
  • Expertise: Ons team van specialisten heeft ruime ervaring en kennis op het gebied van duurzame installaties en warmtepompen.
  • Regelgeving: Wij zorgen ervoor dat u voldoet aan de wettelijke garantie-eisen en correctief onderhoud gedurende de eerste 2 jaar.
  • Kostenbesparing: Door onze monitoring en tijdige signalering van eventuele afwijkingen, voorkomt u onnodige reparatiekosten en verlengt u de levensduur van de warmtepomp.
  • Flexibiliteit: De aannemer kan zelf beslissen om de kosten door te belasten aan de installateur of fabrikant.
  • Klanttevredenheid: Door onze professionele service en onderhoud verhoogt u de tevredenheid van uw klanten en versterkt u uw bedrijfsprestatie.
  • Duurzaamheid: Goed onderhouden warmtepompen werken efficiënter, wat bijdraagt aan een lagere CO2-uitstoot en een beter milieu.
Beschrijving van de afbeelding

Contact

Wij nodigen u graag uit om contact op te nemen met ons team van specialisten om te bespreken hoe we u kunnen ondersteunen bij uw warmtepomp onderhoud. Laat ons u overtuigen van de kwaliteit en betrouwbaarheid die Lok installaties biedt.

Bel 033 - 3031 402 voor meer informatie en een maatwerk aanbieding.

Stuur ons een bericht

Succesvol verstuurd

Bedankt voor uw bericht, we zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.