terug naar nieuws

Prefab voor installatiebedrijven

P12110521

Installateurs ontzorgen door prefab

Naast het volledig ontzorgen van alles op het gebied van installatietechniek kunnen we installateurs ook ondersteunen door middel van prefab onderdelen.


Wat is prefab?

Prefab is de afkorting voor prefabricated. Alles wat prefab is, in ons geval zijn dat veelal onderdelen voor installaties, zijn vooraf gebouwd en in elkaar gezet voor zover dit kan.

Voordelen van prefab bij Lok Installaties

In onze ruime werkplaats in Amersfoort bereiden we onderdelen voor zodat deze door installateurs gebruikt kunnen worden. We vatten hieronder samen wat wij de belangrijkste voordelen van prefab vinden.

prefab werkplaats amersfoort


Installatiewerk versnellen door prefab

Wanneer je door ons prefab onderdelen laat maken heb je zelf tijd voor andere benodigde zaken voor installatie of verduurzaming van je aangenomen werk. Door onze volledige werkplaats in te kunnen zetten voor het vooraf bouwen van verschillende onderdelen kunnen we grote volumes verwerken in korte tijd.

Eenmaal afgeleverd op de bouwplaats zijn prefab onderdelen snel te plaatsen.

Hoge kwaliteit prefab productie

Door consistentie in materiaal, omgeving, techniek en personeel kunnen we tijdens de prefab productie een hoge kwaliteit standaard aanhouden.
Door de herhalende productiemethode binnen korte tijd zijn faalkosten verleden tijd.

Prefab meters

Vooraf gebouwd, maar wel op maat

We bedenken en bespreken van tevoren wat je precies nodig hebt. Dat kan ook maatwerk zijn en anders dan standaard. We leiden onze prefab monteurs op om specials te kunnen maken.

Kostenefficiënt bezig

Het vinden van goed personeel is een uitdaging, maar goed personeel is ook een grote kostenpost. Wil je je personeel dus zo efficiënt mogelijk inzetten en niet bezig laten zijn met montagewerk in plaats van installatiewerk, dan is prefab een logische oplossing.

Door het toepassen van prefab zijn er aanzienlijk minder transportbewegingen naar de bouw nodig, is materiaal eenvoudiger herbruikbaar en worden afvalstromen op de bouwplaats beperkt.

Wil jij ook aan de slag met prefab van Lok? Neem dan contact op met onze directeur Roelof Lok - wrlokjr@lokinstallaties.nl