De slimme oplossing.

Peak shaving

peak-shaving-transformed
energieopslag-accu2

Peak Shaving: Uw persoonlijke verkeersregelaar voor energie

Als u ooit tijdens de spits op de weg bent geweest, kent u de frustratie van verkeersopstoppingen. Net zoals verkeer dat zich opstapelt tijdens de piekuren, kan ook de energievraag binnen uw bedrijf pieken op bepaalde tijden. En net zoals verkeersopstoppingen tot extra brandstofkosten kunnen leiden, kunnen deze pieken in energieverbruik uw bedrijfskosten opdrijven. Maar wat als u uw eigen verkeersregelaar voor energie zou kunnen hebben, die helpt het 'verkeer' te reguleren en zo uw 'brandstof' - in dit geval energie - te besparen?

Dat is precies waar Peak Shaving voor staat. Met behulp van onze geavanceerde energieopslagsystemen, fungeren we als uw persoonlijke verkeersregelaar voor energie. We helpen de 'verkeersstroom' van uw energieverbruik te reguleren, zodat u energie kunt opslaan tijdens 'daluren' en deze kunt gebruiken tijdens de 'spitsuren'.


Het is alsof u uw eigen carpoolstrook heeft voor energie. Met Peak Shaving bespaart u niet alleen op kosten door minder energie te verbruiken tijdens piekuren, maar maakt u ook optimaal gebruik van de energie die u opwekt. Net als hoe carpoolen efficiënter gebruik maakt van de bestaande capaciteit op de weg en u helpt brandstof te besparen, helpt Peak Shaving u efficiënter gebruik te maken van uw energiecapaciteit en zo uw energiekosten te verlagen.

Klinkt dat niet als een slimme manier om energie te gebruiken? Neem contact met ons op voor een offerte en ervaar hoe Peak Shaving uw energieverkeer kan reguleren voor een soepelere, kosteneffectievere en duurzamere rit naar de toekomst van uw bedrijf.