Optimaliseer. Bespaar. Verduurzaam.

Zakelijke EnergieOpslag

heroheader-banner-energieopslag

Zakelijke energieopslag systemen: Klaar voor de toekomst

In het huidige klimaat, waar duurzaamheid centraal staat, biedt Lok installaties energieopslagsystemen aan die uw bedrijf helpen om groene energie optimaal te benutten en tegelijkertijd uw energiekosten aanzienlijk te verlagen.

Onze energieopslagsystemen, of bedrijfsaccu's, vormen een krachtige oplossing voor bedrijven die hun energiegebruik willen optimaliseren en de afhankelijkheid van het energienet willen verminderen.

Online monitoring van het systeem


Hoe werkt een energieopslag systeem?

Een energieopslag systeem slaat overtollige energie op die door uw zonnepanelen wordt gegenereerd en stelt u in staat om deze opgeslagen energie te gebruiken wanneer u deze het meest nodig heeft. Dit betekent dat u de energie die uw bedrijf genereert bijvoorbeeld kunt opslaan en gebruiken tijdens piekuren, waardoor u de kosten van piekbelasting kunt verlagen en uw energieverbruik kunt optimaliseren.

Ook kunt u gebruik maken van Peak Shaving.

Door de modernste technieken heeft u 24/7 online toegang tot een dashboard met alle informatie over uw systeem. Zo is het monitoring op afstand geen probleem.


Waarom kiezen voor Lok installaties voor uw energieopslag systeem?

Bij Lok Installaties zijn we trots op onze expertise in duurzame energieoplossingen. Ons team van deskundige adviseurs en installateurs zorgen voor een soepele implementatie van uw energieopslag systeem, van initieel advies en ontwerp tot installatie en onderhoud.

Met Lok Installaties kiest u voor:

  1. Betrouwbare Service: Onze deskundige teams zorgen voor een soepele installatie en uitstekende nazorg.
  2. Hoge Kwaliteit: We werken alleen met de beste leveranciers en apparatuur om betrouwbare, duurzame energieopslag systemen te leveren.
  3. Maatwerk Oplossingen: Elk bedrijf en elke installatie is uniek, dus we zorgen ervoor dat we een systeem ontwerpen en implementeren dat perfect aansluit bij uw behoeften.

Profiteer van onze ervaring in energieopslag

Bereid uw bedrijf voor op de toekomst met onze geavanceerde energieopslag systemen. Neem contact met ons op via het offerte formulier op deze pagina of bel ons op 0172 - 612 207 om te ontdekken hoe Lok installaties uw bedrijf kan helpen de overstap te maken naar duurzame energie. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de ideale energieopslag oplossing voor uw bedrijf.

Investeer vandaag nog in de toekomst van uw bedrijf.

Contact

Ontdek vandaag nog hoe u met Lok installaties de controle over uw energieconsumptie kunt krijgen, terwijl u tegelijkertijd bespaart op uw energiekosten.

Vul hier ons offerteformulier in of bel 0172-612 207 voor meer informatie en een maatwerk aanbieding.